Christmas atmosphere

Ako si spraviť Vianočnú atmosféru? 
 Vianoce už klopú na dvere a vy ešte stále mate pocit akoby sa len skončilo leto? Dnes vám poradím ako si navodiť Vianočnú atmosféru.

 Krok č. 1
Pustite si vianočné pesničky, poprípade si pustite vianočný film.
Tie to dve  veci mi vždy zaručene privodia vianočnú atmosféru, nie je nad to keď si pustíte Lásku nebeskú a relaxujete. Alebo keď si pustíte vianočné koledy. 
Driving home for christmas






Krok č. 2 
Ak ste ešte nezačali piecť vianočné pečivo, teraz je ten pravý čas upečte si medovníčky alebo hocijaké iné koláčiky  a zaplavte váš domov krásnou vôňou Vianoc.





Krok č. 3
Vyzdobte si domov vianočnými ozdobami, rôznymi svetielkami a trblietkami. Môžte použiť svoju fantáziu v plnom rozsahu a ak si trúfnete môžte si  ozdoby aj vlastnoručne vyrobiť. Ďalším tipom je aj ozdobiť seba ( nechty, líčenie). Môžte sa nehať inšpirovať rôznymi tutoriálmi na YouTube.




Moje červeno zlaté "ombré" vianočné nechty.






Krok č. 4
Zapáľte si sviečky. Či už vonné alebo obyčajné to je úplne jedno ale myslím si , že sviečky navodia krásnu a útulnú atmosféru vášmu domovu. 

Krok č. 5
Chodte na vianočné trhy. Zavolajte svojich priateľov alebo rodinu a chodte sa poprechádzať na vianočné trhy a zohriať sa punčom alebo občerstviť sa cigánskou. Pokochajte sa krásnym Vianočným stromčekom a domov prídete zaručene plný vianočnej nálady ale takisto poriadne zamrznutí. 


Krok č. 6
Vyberte sa na nákupy Vianočných darčekov. Nie je lepší pocit ako ten keď niekoho obdarúvate. Tak šup šup do obchodov a nakúpte tie správne dary pre svojich blízkych. Len jedno upozornenie: V obchodoch v tomto období zúri nákupný ošiaľ a hemží sa to tam veľa ľuďmi a ako všetci vieme nie všetci sme dobré duše preto si dávajte pozor na kabelky a peňaženky. ;)

Krok č. 7
Posledný krok ktorý zaberie na 100% ( ak nezabrali tie ostatné tak tento určite).
Postavte si Vianočný stromček. Umelý bude symetrickejší ale pre mňa bude vždy lepší živý ktoré krásne vonia. Vytiahnite svoje ozdoby a ozdobte si ho či už do zlata, strieborná, modra, červena, farebná, ako sa vám len páči a verte že vám to zlepší náladu a  nebudete sa vedieť dočkať Vianoc. 



Takže to bolo 7 bodov ktorými si môžte navodiť krásnu vianočnú atmosféru ktorú ja mám už dobré dva týždne a tieto veci mi  ju naozaj navodili. Dúfam, že sa vám príspevok páčil a keďže neviem či ešte pred Vianocami bude nejaký príspevok tak vám už teraz želám Krásne a ničím nerušené Vianočné sviatky cmuk :*

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára